Belge Sorgulama

HESAP NO : 0258 – 16000007
IBAN NO : TR50 0001 2009 2580 0016 0000 07

OLAĞAN GENEL KONGRESİ

19 Kasım 2017 Tarihinde Saat 13.00 te Dernek Genel Merkezi olan Mengen/BOLU İzzet Baysal Mengen Aşçılık Anadolu Otelcilik okulunda Gerekli çoğunluk Sağlanamazsa aynı yerde 03 Aralık 2017 de salt çoğunluk gözetmeksizin üyelerin katılımı ile yapılacaktır.

Kuruluş Tarihinden Günümüze İlçemize Aşçılık sektörüne Turizm’e hizmetlerimiz Aşikardır.

Sivil toplum örgütlerine Kurumsallaşmayı Birlik ve Beraberliği  öğreten aşçılık sektörüne hizmetleri olan Derneklerin öncüsü Derneğimizin Burada payı çok büyüktür.

Aşçıların Buluşma noktası Festivallerimizin ünü dünya çapında Uluslararası arenada ses getirmiş olmalıki 32.Festivalimizi de başarı ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmiş olduk.

Bir çok organizasyona imza atmış olan derneğimiz daima ilkleri gerçekleştirmenin onuru içerisindedir.
Buradan genç Aşçı kardeşlerime sesleniyorum bu dernek hepimizin derneği gençlerimize ileride emanet edeceğimiz derneğimize gelin üye olun kongremize katılın ve 36 yıllık bu dev çınarı yeniden ayağa kaldıralım ve tekrar ilklere sizler ile birlikte imza atalım.

Bu özel günümüzde sivil toplum örgütlerimizi Basınımızı meslektaşlarımızı aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla

MENGEN AŞÇILIK ve TURİZM DERNEĞİ