Belge Sorgulama

HESAP NO : 0258 – 16000007
IBAN NO : TR50 0001 2009 2580 0016 0000 07

Misyonumuz

Dünya şartları her geçen gün değişmekte, mutfak kültür ve teknolojisi kendini devamlı olarak geliştirmektedir. Değişen zamana ve şartlara göre, gerek üyelerimiz gerekse meslektaşlarımızın bilgi, beceri, görgü ve tecrübelerini her daim geliştirmek için çaba gösterilecektir. Değişen mutfak teknolojilerini kullanma ve adaptasyonu konusunda bilgi alışverişinde bulunarak uluslararası düzeyde profesyonel aşçıların yetişmesini sağlamak bizim başlıca görevlerimiz arasındadır.

Bu güne kadar Aşçılık mesleğine, meslektaşlarımıza ve ülkemiz için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan hizmet vermiş,gelişmeler için bir çok yeniliklere ön ayak olmuş onursal ve duayen şeflerimizi anmak ve onların çizdiği yoldan gitmek hizmet felsefemizdir.

Bu amaçla ve özellikle de Türk mutfağının doğru bir şekilde tanıtılmasına katkı sağlamak, mutfak kültürünün zenginleştirilmesine ön ayak olmak için çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Gelecekte, Türk mutfağının dünyada en yaygın mutfaklar arasına girmesi için Uluslar arası düzeyde Türk aşçılarının yetiştirilmesi bizim hedeflerimiz arasındadır.

Bunun için her türlü birikim, tecrübe ve yetenekli kadro ve teknolojik altyapı derneğimiz bünyesinde mevcuttur. Bu vizyon doğrultusunda ilerlerken kalite, sağlık, dürüstlük, aşçılık ahlakı ve geleneklerine bağlı kalmak en temel ilkemizdir.

Sponsorlarımız